Banner_1
Banner_2
Banner_4
Banner_3
Banner_5

IK WIL BALLONVAREN

Ontspanning, avontuur, eindeloze vergezichten, adembenemende hoogten, scheren over de velden en boomtoppen, een heerlijk glaasje bubbels... ballonvaren met Herkballont is een droom die uitkomt!

Jullie beleven een spannend, romantisch of indrukwekkend avontuur dat je nooit zal vergeten. 2 uur voor zonsondergang stijg je op zodat je een prachtig uitzicht hebt. Na een briefing gaan jullie ongeveer 1 uur de lucht in! Na afloop zal de piloot, onder het genot van een glas cava en frisdrank, een traditionele ballondoop voltrekken. Als aandenken krijg je een balloncertificaat mee naar huis. Grijp nu je kans en maak de meest exclusieve vaart van je leven!


Ballonvaren spreekt tot ieders verbeelding. Wie kijkt er niet omhoog als een ballon langs vaart? Het is dan ook een lang gekoesterde droom van velen om eens een ballonvaart mee te mogen maken.

Door jarenlange ervaring is Herkballont (Hotairballooning.be) dé specialist op het gebied van ballonvaren. Jij bent hier dus in goede handen! Heb je last van hoogtevrees? In een luchtballon ervaar je dat niet, we stellen je graag gerust en nemen graag de tijd voor je. We zijn dan ook gespecialiseerd in privé en VIP ballonvaarten van 2 tot en met 4 personen in één mand. Ook voor grotere groepen kan je op ons rekenen.


Onze missie is om deze mooie hobby te delen met anderen.

Dus maak de meest exclusieve vaart van je leven voor een betaalbare prijs bij Herkballont!

AANBOD BALLONVAARTEN

Contacteer ons voor de beste prijzen en mogelijkheden voor een kwaliteitsvolle ballonvaart bij Herkballont! 

AVONDBALLONVAART


Ballonvaren boven Haspengouw


Haspengouw is vooral gekend omwille van het fruit. Het voornamelijk glooiende landschap is uitstekend om aan fruitteelt en wijnbouw te doen. Daarnaast kent deze streek een heel rijk verleden en ook daar zie je de sporen nog van terug. De bloesemperiode in het voorjaar trekt heel wat toeristen naar hier.


Ballonvaren boven Hageland


Hageland wordt gekenmerkt door de kronkelende Grote en Kleine Gete die zorgen voor magische kleurschakeringen in het landschap. Veel fruit, dus veel glooiende akkers met prachtige bomenrijen en holle wegen. De mooie dorpjes omringt in een oase van rust met een ruim aanbod van fauna en flora in deze streek.

OCHTENDBALLONVAART


Ochtendvaarten zijn de mooiste vaarten. Ze zijn iets specialer, door hun sprookjesachtige vergezichten waar de langzaam opkomende zon voor zorgt.

U waant zich tevens tussen nevel en mist die zorgt voor een adembenemend perspectief. Werp een blik op de wereld onder je die zachtjes ontwaakt.

HUWELIJKSAANZOEK


Jij wilt tijdens een ballonvaart je aanstaande een huwelijksaanzoek doen? Jaarlijks mogen we getuigen zijn van dit uniek en speciaal moment.


Een huwelijksvaart is maatwerk waarbij we graag persoonlijk met jou de mogelijkheden bespreken. Wij voorzien al een gekoeld flesje bubbels om te klinken in de mand! 

ONTBIJTBALLONVAAT


Het is inderdaad vroeg opstaan, maar zeker de moeite waard. s' Morgens kan u de wereld onder u wakker zien worden tijdens een luchtballonvaart. 


Na de vaart houden we een lekker ontbijt met verse producten en bubbels op het landingsterrein. Beter dan een ontbijt op bed, niet?

ANDERE GELEGENHEDEN


Je wilt samen met een vriendin een leuke avond doorbrengen, dat kan! Je wilt je zoon/dochter/kleinkind verrassen met zijn/haar plechtige communie of verjaardag. Je wilt je ouders of grootouders in de bloemetjes zetten? Gelegenheden genoeg!


NIEUW: een tapasvaart! Na de landing voorzien wij heerlijke tapas op het landingsterrein! 

WAT MAG JE VERWACHTEN BIJ HERKBALLONT?

01.

Verwelkoming door het team van Herkballont op de opstijglocatie.05.

Ballonvaart van een ongeveer 1 uur met deskundige uitleg tijdens de vaart.


02.

Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.

06.

Après ballon met bubbels en frisdrank op het landingsterrein.03.

Een ballonmand voor jullie alleen of in een grotere mand. Grotere gezinnen en/of groepen zijn ook welkom bij ons!


07.

Een exclusief certificaat op papier als aandenken aan de vaart. Digitale foto's uitwisselen zijn zeker mogelijk achteraf! 


04.

Opbouwen en samen inpakken van de luchtballon met de crew.


08.

Verzekering voor alle passagiers. Persoonlijke spullen (gsm, horloge, bril, etc.) zijn niet verzekerd!Wil je graag meer informatie?

Vind ons terug op sociale media

Wens je jouw ballonvaart te reserveren?

 
 
 
Ochtendballonvaart
Avondballonvaart
Huwelijksaanzoek
Ontbijtvaart (ochtend)
Speciale gelegenheid (graag speciferen bij informatie)
Tapasvaart (avondvaart)
Voucher Social Deal
Cadeaubon aangekocht via Herkballont