NIEUWS EN ACTIES

MEEST ARTIKEL GELEZEN VAN 2023

Ons artikel van de doop van de nieuwe luchtballon werd het meest bekeken in het regionaal nieuws van Het Laatste Nieuws. 

BLACK FRIDAY 2023 

Vanaf 20/11/2023 tem 30/11/2023 krijg je maar liefst €20,00 korting op elke exclusieve privé ballonvaart. Koop lokaal bij een ballonvaarder van de regio en beleef volgend jaar een fantastische ervaring met een kleinschalig en familiaal ballonteam boven Haspengouw.

VADERDAG

Ben je nog opzoek naar een leuk, origineel cadeau voor je stief-, plus-, papa? Geef een ballonvaart van Herkballont cadeau! En ook nu hebben we een speciale actie! 

NIEUWE WEBSITE

Het ballonseizoen 2023 starten we met een gloednieuwe website. Minder tekst, minder statische beelden, maar meer interactie en dynamiek. Een frisse moderne look om het ballonseizoen 2023 mee te starten.


FIJNE FEESTDAGEN


We kunnen terugblikken op heel veel fijne passagiersvaarten en lesvaarten. We ontmoetten heel veel aangename passagiers, ontdekten heel wat mooie, nieuwe plekken in België, genoten van een ballonvakantie in Italië en zorgden ervoor dat er een nieuwe vrouwelijke ballonvaarder haar brevet behaalde.

Het volledige team van Herkballont wenst jou en je familie fijne feestdagen en een liefdevol 2023 toe.


FIJNE FEESTDAGEN!


Koop in de maand december of januari een cadeaubon bij ons en ontvang een mooie korting op je ballonvaart.

MOEDERDAG

Ben je nog opzoek naar een leuk, origineel cadeau voor je stief-, plus-, mama? Geef een ballonvaart van Herkballont cadeau! Je kan ook een waardebon aankopen waarmee je geliefde mama een ballonvaart kan reserveren! En ook nu hebben we een speciale actie! 

ONLINE RESERVATIEMODULE ONLINE

Je kan vanaf nu eenvoudig online je ballonvaart inplannen vanaf dit ballonseizoen. Snel, duidelijk en eenvoudig via jouw computer, tablet of smartphone. VROLIJK PASEN!

Het volledige team van Herkballont wenst jou een fijn paasweekend! Geniet van de familietijd en de eitjes.