LAST MINUTE EN VRIJE DATA VAARTEN

Wil je snel jouw cadeaubon verzilveren? Of je wilt gewoon genieten van een mooie ballonvaart zonder lang te moeten wachten?

Af en toe komt er last minute enkele plekjes vrij! Snel zijn is de boodschap!


First come, first served!


Overzicht vrije data - te reserveren via online module onderaan de pagina


Wanneer varen we bij goed weer?

  • Maart en april: zaterdag en zondag (ochtend en avond)
  • Mei, juni, juli en augustus: dagelijks van maandag tot en met zondag.
  • September en oktober: vrijdagavond, zaterdag en zondag (ochtend en avond)
  • In de maanden juli, augustus en tijdens de weekenden zijn ochtendvaarten mogelijk.


Op de dag van de ballonvaart nemen we tussen 13.30u en 14.30u. telefonisch contact met jou op. We kunnen pas op de dag zelf beslissen of we kunnen ballonvaren afhankelijk van het actuele weer. Voor een ochtendvaart is dit de avond voordien tussen 20.00u. en 21.00u. Wanneer er nadien wijzigingen zijn op basis van de weersvoorspellingen wordt er via sms gecommuniceerd.


Online reserveren - beschikbaar vanaf april 2024


Vanaf nu kan je online de vrije data/last minute plaatsen raadplegen en meteen reserveren. Maandelijks komen er vrije data op korte termijn beschikbaar. 

Reserveren is snel én eenvoudig! Je kiest een vrije data en vult vervolgens de gevraagde passagiersgegevens in.
Daarna krijg je een automatisch bevestigingsbericht in je mailbox, bekijk dus zeker ook je ongewenste mails.Belangrijke informatie!


  • U dient zelf vervoer te voorzien na de landing om terug naar huis of op het opstijgterrein te geraken. Er wordt geen vervoer voorzien terug naar het opstijgterrein! Vraag tijdig aan vrienden, familie, kennissen om jullie te vergezellen. 
  • Het is de verantwoordelijkheid van de houder van een cadeaubon om een datum vast te leggen. Er komen maandelijkse vrije data beschikbaar, alsook last minute vaarten. Wacht niet tot het einde van het seizoen, want dan is de kans klein dat je nog mee kan varen.
  • Laattijdige annulatie van de ballonvaart leidt tot verlies van geldigheid cadeaubon.


Op onze website vindt u steeds de recentste informatie terug. Op de volgende specifieke pagina kan je bekijken hoe jouw ballonvaart eruit ziet bij ons.


Bij aankoop van cadeaubon zijn de voorwaarden aanvaard. Deze zijn en blijven geldig, ook bij het maken van een reservatie door derden die niet de cadeaubon hebben aangekocht.


Ons team kijkt er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze ballonmand.


Team Herkballont